Kleding 2018-11-09T14:24:01+00:00

Kleding

Wij voeren op onze ruime kleding afdeling onder meer de volgende merken:

Pearl Izumi

Nieuw en ruim vertegenwoordigd op onze fietskleding afdeling: Pearl Izumi. Ruim zestig jaar ervaring in sport en fietskleding heeft Pearl Izumi martleider in de USA gemaakt. Op dit moment is 1 op de 3 in Amerika verkochte fietsbroeken er één van dit Japanse merk. Voor de fanatieke racefietser of de beginnende recreant, Pearl Izumi biedt fietskleding aan in alle segmenten. In het profpeloton rijdt onder andere Team GiantAlpecin & BMC in kleding van Pearl Izumi.

Tromm kleding

Bent u beginnende fietser en wilt u niet meteen de hoofdprijs uitgeven aan uw wielerkleding? Of draagt u misschien gewoon onze zaak een warm hart toe? Dan is onze Tromm kleding misschien iets voor u. Hoogwaardige wielerkleding van Cuesta, voor een erg zachte prijs.

AGR-KeutenBerg-Vincent

Wij vinden het namelijk erg leuk om u te zien in ons blauw-witte tricot. Bovendien verdienen wij daar natuurlijk een beetje naamsbekendheid mee. En dat is dan ook meteen het enige wat we er mee verdienen. Verder niets. En daarom zit u voor een dubbeltje op de eerste rij in het peloton. Of eventueel op de tweede rij, net iets meer uit de wind.

Specialized

Voor meer informatie met betrekking tot Specialized kleding verwijzen wij u graag naar de bovenliggende pagina.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Tromm Tweewielers
Europaplein 45
1078 GV Amsterdam

T: 020 - 664 20 99
F: 020 - 675 23 33
E: info@tromm.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag en Maandag gesloten.

Contact opnemen