Elektrische Fietsen 2017-01-10T09:44:32+00:00

Elektrische fietsen

Tromm Tweewielers verkoopt elektrische fietsen van onder meer de volgende merken:

Hieronder lichten we er een aantal uit. Voor het complete overzicht bent u van harte welkom in onze mooie winkel in de Amsterdamse rivierenbuurt.

Het top segment: Flyer elektrische fietsen

Elektrische fietsen van Flyer combineren Zwitserse kwaliteit met Japanse precisie

Deze fietsen worden in Zwitserland gebouwd en maken gebruik van een kwalitatief hoogstaande Japanse Panasonic motor en Accu. Zoals u wellicht niet zal verbazen van een Zwitserse fietsenfabrikant zijn de Flyer fietsen ontworpen om soepel mee door de bergen te fietsen. Ze zijn dan ook voorzien van een zeer sterke motor en accu.

De Panasonic 26V Premium  (of zelfs 36V Delux) motor heeft een progressieve ondersteuning; naarmate de druk op de pedalen groter wordt, gaat de motor harder voor u werken. Voor de Lithium Ion accu geld dat er gekozen kan worden voor een 12 Ah, of zelfs een krachtige 16 Ah variant. De motor en accu van de deze elektrische fietsen zijn vervolgens in het midden van de fiets zijn geplaatst om een perfecte balans te bereiken.

Ooit begonnen met het bouwen van elektrische Mountainbike’s, bied Flyer inmiddels een breed assortiment fietsen in diverse uitvoeringen. Naast diverse comfortabele dames en heren modellen bied Flyer bijvoorbeeld ook een elektrische vouwfiets. Maar dus ook elektrische mountainbikes en zelfs elektrische tandems! En allemaal standaard met 5 jaar garantie.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Tromm Tweewielers
Europaplein 45
1078 GV Amsterdam

T: 020 - 664 20 99
F: 020 - 675 23 33
E: info@tromm.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag en Maandag gesloten.

Contact opnemen