Close

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 09.00 - 18.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag en maandag gesloten.

Let op!
Tijdens de wintermaanden (tot 1 mei) hebben wij geen koopavond.

Elektrische Fietsen

Tromm Tweewielers verkoopt elektrische fietsen van onder meer de volgende merken:

Hieronder lichten we er een aantal uit. Voor het complete overzicht bent u van harte welkom in onze mooie winkel in de Amsterdamse rivierenbuurt.

Het top segment: Flyer en Trek elektrische fietsen

Elektrische fietsen van Flyer combineren Zwitserse kwaliteit met Japanse precisie

Deze fietsen worden in Zwitserland gebouwd en maken gebruik van een kwalitatief hoogstaande Japanse Panasonic motor en Accu. Zoals u wellicht niet zal verbazen van een Zwitserse fietsenfabrikant zijn de Flyer fietsen ontworpen om soepel mee door de bergen te fietsen. Ze zijn dan ook voorzien van een zeer sterke motor en accu.

De Panasonic Premium 250W motor heeft een progressieve ondersteuning; naarmate de druk op de pedalen groter wordt, gaat de motor harder voor u werken. Voor de accu geld dat er gekozen kan worden voor een 12 Ah, of zelfs voor een krachtige 16 Ah variant. De moter en accu van de deze elektrische fietsen zijn vervolgens in het midden van de fiets zijn geplaatst om een perfecte balans te bereiken.

Ooit begonnen met het bouwen van elektrische Mountainbike’s, bied Flyer inmiddels een breed assortiment fietsen in diverse uitvoeringen. Naast diverse comfortabele dames en heren modellen bied Flyer bijvoorbeeld ook een elektrische vouwfiets. Maar dus ook elektrische mountainbikes en zelfs elektrische tandems!

 

Trek: Elektrische fietsen met het laagste gewicht

Trek combineert Canadese elektronica, Amerikaans vernuft met Duitse degelijkheid. Het Amerikaanse bedrijf laat zijn elektrische fietsen namelijk in Duitsland bouwen. Hoewel het hier dus om een Amerikaans merk gaat, leunt het bedrijf bij de ontwikkeling van elektrische fietsen vooral op de expertise van haar Europese vestigingen. Nederland en Duitsland vervullen een voortrekkers rol op dit gebied. Trek Nederland heeft dan ook een dikke vinger in de pap in dit proces.

Waar Amerikaanse fietsen vroeger nog wel eens de reputatie hadden, niet gebouwd te zijn voor ons klimaat, is hier bij de Trek elektrische fietsen dus absoluut geen spraken van.

Trek elektrische fiets L500

Trek heeft haar elektrische fiets de Ride+ gedoopt. De Trek Ride+ is te koop met een klassieke 3 versnellingsnaaf  of met een 24 of 27 derailleur versnellingen. In de regel is een versnellingsnaaf wat onderhoud vrijer. Het derailleur systeem bied uiteraard meer versnellingen en loopt net iets lichter. Maar vraagt daarentegen wat meer onderhoud en is iets gevoeliger.

Een van de belangrijkste voordelen van de Trek plus tegenover haar concurenten is het lage gewicht. Trek levert de lichtste fietsen in het elektrische segment. Daarnaast levert de 250 watt motor meer dan voldoende kracht voor dagelijks gebruikt. En voor in het winderige Nederlandse landschap met haar polders en haar dijken.

 

Schep geprijsd: Qwic elektrische fietsen

 

Qwic: Nederlandse e-bikes vanaf € 999,-

Qwic is een relatief nieuw Nederlands merk dat zich specialiseert in elektrische tweewielers.  Ze bouwen goede fietsen voor een lage prijs met frivool ontwerp.

qwik elektrische stadsfiets

Het merk biedt diverse modellen, van een hippe stadsfiets, compleet met kratje voorop, tot een handige elektrische vouwfiets met een geclaimd bereik van 70 km. Vraagt u zich af of een elektrische fiets voor u een serieus alternatief voor de auto kan betekenen maar wilt u niet meteen de hoofdprijs uitgeven? Dan is Qwik beslist de moeite van een proefrit waard.