Racefietsen 2017-01-10T09:45:29+00:00

Racefietsen

Onze collectie racefietsen is zeer uitgebreid. Zowel voor de recreatieve mooi-weer-fietser als het fanatieke type dat graag zijn ‘omslagpunt’ omhoog fietst.

Wij zijn onder meer dealer van de volgende topmerken:

Specialized

Specialized is een Amerikaanse merk dat high end fietsen bouwt en voorziet van de laatste snufjes. Innovatie staat hoog in het vaandel. Er is onder andere veel aandacht voor de geometrie van het frame en het afstemmen van de fiets op de individuele rijder.

In dat kader biedt Specialized dan ook 3 verschillende frames aan. De Specialized Tarmac voor de ‘die hard’ racer die een maximaal stijf frame  zoekt, daarnaast de Roubaix voor wat meer comfort en tot slot de Venge als ‘aero’ model. Niki Terpstra won in de 2014 nog de meest heroïsche voorjaarsklassiekers Parijs-Roubaix op een Specialized Roubaux. De beste fiets om heelhuids over de kinderkopjes te komen. De Tarmac en de Roubaix zijn overigens beide in Carbon en in Aluminium te verkrijgen. Afhankelijk van individuele wensen en budget.

Ook voor de dames heeft Specialized heel wat te kiezen. Fietsen met een aangepaste geometrie vrouwen. De Amira en de Ruby onder andere. Vergelijkbaar met de Tarmac en de Roubaix, maar dan met een aangepaste geometrie speciaal voor vrouwen. Ellen van Dijk werd in 2013 wereldkampioen tijdrijden op een fiets van deze Amerikaanse fietsenbouwer.

Dus, op de zelfde fiets rijden als Niki Terpstra, Ellen van Dijk, Alberto Contador of Vincenzo Nibali? Dan komt u gewoon een keer langs in onze showroom voor een proefrit.

Cube

Waar bij de Amerikanen vooral innovatie hoog in het vaandel staat, zijn de Duitsers vooral ‘gründlich’, zoals we dat van ze gewend zijn. Zeer goede, degelijke fietsen die zeer scherp in de markt gezet worden. Door heel groot in te kopen houdt Cube de prijs van de afmontage laag, wat resulteert in een degelijk frame met zeer goede onderdelen voor een erg scherpe prijs. Cube biedt dus veel fiets voor een redelijke prijs. Maar dat is zeker niet alles, de fietsen zien er daarnaast fantastisch uit, zijn zeer duurzaam en lekker stijf.

Tromm

Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij bouwen naar wens op maat fietsen in staal. Traditioneel gesoldeerd met lugs.

 

Storck Fenomalist

Foto door: www.jobjanssen.nl

Custom Made

Naast hoogwaardige kant-en-klare racefietsen in uiteenlopende prijscategorieën, kunnen we voor liefhebbers ook een ‘custom made‘ racefiets opbouwen.

En uiteraard zijn al onze racefietsen voorzien van de beste onderdelen van o.a. Shimano, Campagnolo, Mavic en Sram.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Tromm Tweewielers
Europaplein 45
1078 GV Amsterdam

T: 020 - 664 20 99
F: 020 - 675 23 33
E: info@tromm.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag en Maandag gesloten.

Contact opnemen