Trekking fietsen 2017-02-07T11:55:30+00:00

Trekking fietsen

Tout-terrain Trekking fietsen

Relatief nieuw in ons assortiment zijn de compromisloze, kwaliteitsfietsen van het Duitse merk Tout-terrain. In onze showroom op het Europaplein hebben we onder meer de Silkroad staan.

De mensen van bikeradar.com schreven al in 2009 een mooie review over deze fiets. Daar kreeg de Silkroad 4,5 sterren, nagenoeg de maximale score. Lees hier de review.

Website Tout-terrain

Bergamont

Ook Bergamont is een Duits fietsenmerk o.a. gespecialiseerd in reis-, tour- en woon-werkverkeer fietsen. En waar Tout-terrain uitblinkt in pure kwaliteit, blinkt Bergamont uit in prijs/kwaliteit. In onze showroom hebben wij diverse uitvoeringen van de Horizon Gent en de Bergamont Vitess staan.

Website Bergamont

VSF Fahradmanufaktur

Het lijkt bijna wel of alle Trekkingfietsen die er toe doen uit Duitsland komen! Ook VSF maakt de belofte van Duitse kwaliteit en degelijkheid al decennia lang waar.

“Onze klanten zien in fietsen van vsf fahrradmanufaktur veel meer dan praktische transportmiddelen. Ze zijn een vast onderdeel van een op duurzaamheid en verantwoordelijkheidsgevoel gebaseerde levensinstelling. Onze fietsen worden als allround vervoermiddel jarenlang dagelijks gebruikt, zowel functioneel als recreatief, in weer en wind, vaak zelfs ter vervanging van een auto. Bijgevolg worden er hoge eisen gesteld aan het comfort, het rijplezier en de levensduur. Op al deze gebieden scoren wij met een meer dan gemiddeld kwaliteitsniveau.”

VSF_T-500 Shimano Alfine8

 

VSF fahrradmanufaktur

NEEM CONTACT MET ONS OP

Tromm Tweewielers
Europaplein 45
1078 GV Amsterdam

T: 020 - 664 20 99
F: 020 - 675 23 33
E: info@tromm.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag en Maandag gesloten.

Contact opnemen